Oversikt over husleverandører i Norge.
Finn deres drømmehus i dag!

FINN:
spinner

Karlsen Takservice AS- tlf: 98 09 73 74

Husleverandører

Finn din husleverandør

Velkommen til Premium Haus

Velkommen til fremtidens bolig

Vi markedsfører og selger økologiske lavenergihus og passivhus fra Sveitsiske Premiumhaus AG. De husene du finner på websiden vår er ment å være inspirerende og alle fasader, størrelser, uttrykk og planløsninger kan tilpasses dine behov og tomtens beskaffenhet og regulering. Alle hus består av en massivtrekonstruksjon som har unike brann- og lydegenskaper og elementene produseres innvendig i tørr fabrikk, og huset monteres som tett bygg i løpet av to dager.

Den miljøbevisste bør merke seg at produksjon og oppsett av et hus fra Premiumhaus med 100 kvm boligflate sparer miljøet for hele 75 tonn CO2 i forhold til produksjon og oppbygging av tradisjonelle hus

Nytt tysk/sveitsisk økologisk lavenergi huskonsept i Norge.

Ved å velge et hus fra Premium Haus AG vil du få et hus tilpasset deg og dine behov, med den planløsningen du selv ønsker og med det utstyret du selv ønsker. Vi har et stort visningssenter hvor du i fred og ro kan se på og velge innredningsdetaljer som kjøkken, baderom, fliser, dører og mange andre innredningsdetaljer. Premium Haus AG samarbeider med meget store og etablerte entreprenører og arkitekter, rørleggere og elektrikere, slik at alle norske krav til ansvareretter og byggeregler blir fulgt. Alle hus prosjekterers iht norsk TEK og norsk ansvarsrett. Det etableres i disse dager et norsk selskap Premium Haus AS som vil være kontraktspartner og som på sikt vil ha alle ansvarsretter.

Se flere hustyper fra Premium Haus- premiumhaus.no

 

 

....ReserveDeler-Online.co.no

Hytteleverandører - ferdighytte

Interiørbutikker

 

Takk for at du bruker HUSLeverandorer.no,

Startsiden for deg som skal bygge ny bolig. Enkleste vei for å sammenligne ferdighus leverandører på. Hos oss finner du de fleste husleverandører i Norge. Vi tilbyr også bestilling av huskataloger fra flere husleverandører samtidig. Finn lokal håndtverker!