Oversikt over husleverandører i Norge.
Finn deres drømmehus i dag!

FINN:
spinner

Karlsen Takservice AS- tlf: 98 09 73 74

Husleverandører

Finn din husleverandør

Velkommen til Block Watne

Block Watne

Block Watne er en av Norges største boligutbyggere

Vårt motto er å bygge boliger for folk flest - boliger det er godt å komme hjem til! Derfor har vi til enhver tid rundt 100 boligprosjekter for salg fra Steinkjer i nord til Kristiansand i sør. For den som har egen tomt kan vi tilby 43 arkitekttegnede, moderne eneboliger utviklet for kresne nordmenn. Du finner opplysninger om våre boliger under "Prosjekter", og eneboligene er lagt under "Husoversikt". Ta gjerne kontakt med ditt nærmeste distriktskontor for flere opplysninger.

Block Watne

Bestill Norges mest innholdsrike Husbok!

Enten du allerede har en tomt eller drømmer om en, så vil du finne inspirasjon og ideer i Norges flotteste husbok. Husboka inneholder 42 arkitekttegnede eneboliger i alle prisklasser. I mange av våre prosjekter er det mulighet for å velge blant utvalgte hus fra husboken. Bestill husbok

Block Watne

Trygt kjøp med Block Watne

Enten du velger leilighet, rekkehus eller enebolig er du garantert en kvalitetsbolig fra en trygg leverandør som har bygget boliger i Norge i over 50 år. Dyktige medarbeidere ved 21 distriktskontorer sørger for at du får en god opplevelse ved å kjøpe bolig fra oss. Vi har ca 100 boligprosjekter under bygging fra Steinkjer i nord til Kristiansand i sør. Disse er utviklet av arkitekter i nært samarbeid med våre prosjektansvarlige. I tillegg har vi Husboken, vår huskatalog med 43 flotte hus i forskjellige stilarter for den som har egen tomt.

En ny Block Watne har en meget høy standard med materialer levert fra anerkjente samarbeidspartnere. Kontakt ditt nærmeste distriktskontor for mer informasjon.

Gå til Block Watne.no

 

 

 

....ReserveDeler-Online.co.no

Hytteleverandører - ferdighytte

Interiørbutikker

 

Takk for at du bruker HUSLeverandorer.no,

Startsiden for deg som skal bygge ny bolig. Enkleste vei for å sammenligne ferdighus leverandører på. Hos oss finner du de fleste husleverandører i Norge. Vi tilbyr også bestilling av huskataloger fra flere husleverandører samtidig. Finn lokal håndtverker!