Oversikt over husleverandører i Norge.
Finn deres drømmehus i dag!

FINN:
spinner

Karlsen Takservice AS- tlf: 98 09 73 74

Husleverandører

Finn din husleverandør

Velkommen til BoligPartner

Boligpartner

Litt om BoligPartner AS

BoligPartner AS ble etablert 2. september 1993 av fem gründere med lang fartstid i bransjen. Hovedkontoret ligger i Furnes i Ringsaker kommune og vi vil i løpet av 2006 ha 7 distriktskontorer pluss et forhandlernett som utgjør 38 salgskontorer.

Visjon
Vår visjon er at BoligPartner skal bli markedsleder innen norsk boligbygging gjennom kvalitet, design og dyktighet. Med andre ord skal vi ikke bygge flest hus - men vi skal ha best kvalitet.

Kvalitet
Det skal være en selvfølge at våre hus/boliger leveres uten merknader på overtakelsesprotokoll til våre kunder. Kvalitet skal være toneangivende gjennom markedsføring, salgs- og driftsfase, avslutningsfase og opplevd merverdi.

Design
Våre hus og alt markedsmateriell skal ha en høy grad av både tradisjonell og innovativ formgiving på en måte som skal skape oppmerksomhet og følelse av kvalitet og fremtidsrettede bokvaliteter i morgendagens Norge.

Dyktighet
Alle ansatte skal inneha tilstrekkelig faglig og praktisk dyktighet til å gi deg som kunde utmerket service og levere et hus som du som kunde vil oppleve bedre enn forventet.

Kvalitetsmål
Vårt kvalitetsmål er å levere boliger av høy kvalitet og servicegrad, slik at våre kunder opplever trygghet i vår leveranse og egen økonomi gjennom hele byggeprosessen.

Boligpartner

Tomter til salgs!

BoligPartner har byggeklare tomter stort sett over hele landet. Drømmer du om en helt ny enebolig, eller kanskje en tomannsbolig, men mangler tomt? Finner du drømmetomten, kan du velge et av våre ferdighus som passer perfekt til tomta. Kontakt salgkontoret i området der tomta ligger og avtal et møte.

Se flere hustyper fra BoligPartner - boligpartner.no

 

 

....ReserveDeler-Online.co.no

Hytteleverandører - ferdighytte

Interiørbutikker

 

Takk for at du bruker HUSLeverandorer.no,

Startsiden for deg som skal bygge ny bolig. Enkleste vei for å sammenligne ferdighus leverandører på. Hos oss finner du de fleste husleverandører i Norge. Vi tilbyr også bestilling av huskataloger fra flere husleverandører samtidig. Finn lokal håndtverker!