Oversikt over husleverandører i Norge.
Finn deres drømmehus i dag!

FINN:
spinner

Karlsen Takservice AS- tlf: 98 09 73 74

Husleverandører

Finn din husleverandør

Velkommen til Eikås Hytter & Hus

Eikås Hytter & Hus

Eksklusive hytter og hus til kvalitetsbevisste kunder

Hyttemarkedet er i stadig utvikling. Den tradisjonelle norske hytta uten naboer og moderne bekvemmeligheter bygges ikke så ofte lenger. Hyttebyggerens ønsker har de senere år gått mot høystandard fritidsboliger i større hyttefelt. Slike hytter har ofte høyere standard enn mange hus.

Vår filosofi har alltid vært å levere hytter og hus i reisverkkonstruksjon av høyeste kvalitet, tilpasset kundens behov. Våre produkter er solid forankret i tradisjonell norsk byggeskikk som vi kombinerer med ønsket om høy komfort. Vår målsetting er å bli ledende leverandør i Norge av eksklusive Fritidsbygg.

Hovedmarkedet er den kvalitetsbeviste kunden som setter høye krav til produktet. Det gjelder både design, materialvalg og tekniske løsninger. Vi ønsker å bidra i alle faser i byggeprosessen. Fra forespørsel, i salgsprosessen og videre under byggefasen. Like viktig er det også at en etter bygget er levert har et oppegående firma med god økonomi som kan stå inne for garantiforpliktelser. For å klare dette legger vi stor vekt på høy kompetanse hos våre ansatte. Vi er og helt avhengige av seriøse underleverandører.

Vi ønsker Dem velkommen som kunde. La oss sammen se på Deres prosjekt. Vår viktigste oppgave er å gi Dem den oppfølgingen de forventer slik at hyttedrømmen Deres blir en realitet.

Eikås Hytter & Hus

Hvorfor velge oss?

Over årene har vi kontinuerlig videreutviklet våre hyttetyper og tilpasset dem våre kunders ønsker og krav, spesielt når det gjelder trivselsfaktor og kvalitet. Dette har, takket være et meget godt samarbeide med alle tidligere kunder, resultert i en lang serie attraktive hytter som er meget etterspurte i markedet.

Vi ønsker å bidra i alle faser i byggeprosessen. Fra forespørsel, i salgsprosessen og videre under byggefasen. Like viktig er det også at en etter at bygget er levert har et oppegående firma med god økonomi som kan stå inne for garantiforpliktelser.

For å klare dette legger vi stor vekt på høy kompetanse hos våre ansatte. Vi er og helt avhengige av seriøse underleverandører.

Selskapet har hatt en jevn vekst i omsetning og resultat.Vi har en sunn økonomi med bra likviditet. Dette gir deg som kunde en trygghet for at vi kan ta ansvar for våre forpliktelser, både ved levering men og i garantitiden.

Hovedsakelig produserer og leverer vi komplette byggesett. Konstruksjonen blir vanligvis utført av dyktige lokale håndverkere, som vi har kjent og benyttet i årevis.

Vi er godkjent foretak hos Statens Bygningstekniske Etat. Les mer

Vi ønsker deg velkommen som kunde. La oss sammen se på ditt prosjekt. Vår viktigste oppgave er å gi deg den oppfølgingen du forventer slik at hyttedrømmen din blir en realitet.

Se flere hustyper fra Eikås Hytter & Hus- Eikas.no

 

 

....ReserveDeler-Online.co.no

Hytteleverandører - ferdighytte

Interiørbutikker

 

Takk for at du bruker HUSLeverandorer.no,

Startsiden for deg som skal bygge ny bolig. Enkleste vei for å sammenligne ferdighus leverandører på. Hos oss finner du de fleste husleverandører i Norge. Vi tilbyr også bestilling av huskataloger fra flere husleverandører samtidig. Finn lokal håndtverker!