Oversikt over husleverandører i Norge.
Finn deres drømmehus i dag!

FINN:
spinner

Karlsen Takservice AS- tlf: 98 09 73 74

Husleverandører

Finn din husleverandør

Velkommen til Älvsbyhus

Älvsbyhus

Älvsbyhus har levert moduler for hus siden 1960. Siden det har vi levert mer enn 33 000 hus i vårt Nordiske marked. Etterspørselen av Älvsbyhus i Norden har gjort det helt nødvendig med ekspansjon for Älvsbyhus. Fra 1960 hvor det var en fabrikk i Älvsbyen er det nå fire fabrikker. Disse er plassert i Älvsbyen, Bjärnum, Kauhajoki og Vålberg.

Husmodeller

Her kan du velge ditt drømmehus – 1 etasjes hus, 1 ½ etasjes hus forberett for innredning oppe. Alle våre husmodeller er bygd på samme måte, med tanke på å oppnå høyeste kvalitet i alle ledd. Älvsbyhus er et såkalt modulhus. Det bygges ferdig i store moduler med golv, vegger og himling. Alt som kan gjøres ferdig i fabrikken gjøres der. Modulene fraktes til byggeplass med jernbane eller vogntog. Og når modulene kommer til bil byggeplassen tar det bare noen timer før de er satt sammen og er beskyttet for vær og vind. Denne byggemetoden bidrar til den høye kvaliteten på våre hus.

Takvinkel på 1 etasjes hus er 27° mens det på 1 ½ etasjes hus, med mulighet for innredning oppe, er 38°

Se flere hustyper fra Älvsbyhus - alvsbyhus.no

 

 

....ReserveDeler-Online.co.no

Hytteleverandører - ferdighytte

Interiørbutikker

 

Takk for at du bruker HUSLeverandorer.no,

Startsiden for deg som skal bygge ny bolig. Enkleste vei for å sammenligne ferdighus leverandører på. Hos oss finner du de fleste husleverandører i Norge. Vi tilbyr også bestilling av huskataloger fra flere husleverandører samtidig. Finn lokal håndtverker!