Oversikt over husleverandører i Norge.
Finn deres drømmehus i dag!

FINN:
spinner

Karlsen Takservice AS- tlf: 98 09 73 74

Husleverandører

Finn din husleverandør

Velkommen til Fjogstad-Hus

Slik du Vil ha det!

Drømmen om det perfekte hjem. Det er det, det handler om. Fjogstad-Hus ønsker å gi deg det perfekte hjem. Derfor har vi lenge hatt slagordet "Slik du vil ha det".

Alle våre hus er idèer for hvordan vi sammen kan utvikle ditt fremtidige hjem til å bli - slik du vil ha det.

Fjogstad-hus 2813

Varmen fra hjemmet ditt skal alltid være tilstede for deg. Huset skal stå klart og ta i mot deg, om det er lyse dagen, sent på kvelden eller midt på natten... Og det skal være rom for gjester. Et moderne hus skal kunne romme hele livet, fra barnelek til ungdommer, fra travel storfamilie til rolig pensjonisttilværelse.

Omfattende enebolig på ett plan. En virkelig sosial enebolig for den med stor tomt, og ønske om å leve enkelt, impulsivt og med lett tilgang til uteområder. Boligen er laget i vinkel, noe som skaper lune uteområder.

Stor stue med åpen kjøkkenløsning og spisestue, hall og TV stue skiller soveromsdelen fra resten av boligen. To store bad og hele fire soverom i soveromsdelen gjør dette til en kjempebolig.

Se flere hustyper fra Fjogstad-Hus - Fjogstad-Hus.no

 

....ReserveDeler-Online.co.no

Hytteleverandører - ferdighytte

Interiørbutikker

 

Takk for at du bruker HUSLeverandorer.no,

Startsiden for deg som skal bygge ny bolig. Enkleste vei for å sammenligne ferdighus leverandører på. Hos oss finner du de fleste husleverandører i Norge. Vi tilbyr også bestilling av huskataloger fra flere husleverandører samtidig. Finn lokal håndtverker!