Oversikt over husleverandører i Norge.
Finn deres drømmehus i dag!

FINN:
spinner

Karlsen Takservice AS- tlf: 98 09 73 74

Husleverandører

Finn din husleverandør

Velkommen til Follohus

Follohus

Follohus bygger sine hus etter gode norske tradisjoner. Vår filosofi er at en bolig ikke blir bedre enn det menneskene bak gjør den til. Vi legger derfor stor vekt på kvalitet i hvert enkelt produkt, og ikke minst, setter høye krav til håndverkerne. Med bakgrunn i dette, gir vi våre kunder hele 10 års reklamasjonsfrist.

Follohus 757

Herskaplig hus for de som ønsker seg et hus godt over gjennomsnittet. Huset er vist med stort spisekjøkken med atkomst til vaskerom, bi-inngangsdør og bod. Det er spisestue med plass til alle gjestene rundt samme bord og to større stuer. Den doble inngangsdøren gir et staslig inntrykk før en kommer inn i luftig hall med gjestebad og trapp til 2 etasje. I 2 etasje er det en romslig stue og 4 soverom, hvorav hovedsoverommet disponerer privat bad og garderobe. 2,6 meter innvendig takhøyde gir alle rom en spesiell luftig og romslig opplevelse, loftstuen har i tillegg mønt himling for å få inn gjennomgående lys gjennom de buede vinduene i hver ende. Huset kan leveres uten hagestue og garasje med tilhørende sidebygg.

Se flere hustyper fra Follohus - follohus.no

 

 

....ReserveDeler-Online.co.no

Hytteleverandører - ferdighytte

Interiørbutikker

 

Takk for at du bruker HUSLeverandorer.no,

Startsiden for deg som skal bygge ny bolig. Enkleste vei for å sammenligne ferdighus leverandører på. Hos oss finner du de fleste husleverandører i Norge. Vi tilbyr også bestilling av huskataloger fra flere husleverandører samtidig. Finn lokal håndtverker!