Oversikt over husleverandører i Norge.
Finn deres drømmehus i dag!

FINN:
spinner

Karlsen Takservice AS- tlf: 98 09 73 74

Husleverandører

Finn din husleverandør

Velkommen til Håndverks Hus

Håndverks Hus

AS Håndverkshus er en sammenslutning av små og store byggmestere og entreprenører som til sammen dekker store deler av landet. Håndverkshusene blir markedsført og oppsatt av hver enkelt byggmester og entreprenør i sitt respektive distrikt.

om det ligger i navnet: Dette er håndverksbedrifter som streber mot samme mål, nemlig å tilby den enkelte husbygger en bolig med håndverkskvalitet. Hos disse blir boligen oppsatt av erfarne tømrere som alle har mange års erfaring i faget sitt.

Håndverkshuskjeden

AS Prosjektim Arkitektkontor på Hamar er hovedkontoret for Håndverkshuskjeden. Kontoret ble etablert i 1985 og består av 4 arkitekter og en kontormedarbeider. Vi utvikler og tegner Håndverkshusene med bakgrunn i mange års erfaring fra prosjektering av bolighus. Vi arbeider kontinuerlig med fornyelse innen boligplanlegging, og forsøker nå å rette oppmerksomheten i retning av en noe mer moderne utrykksform. Dette gjenspeiles i de fleste av hustypene våre. Vi er allikevel ydmyke for det faktum at det bygges langt flere ”tradisjonelle" hus enn moderne, innovative hus. Vi presenterer derfor også et utvalg av tradisjonelle husmodeller.

Se flere hustyper fra Håndverks Hus - handverkshus.no

 

 

....ReserveDeler-Online.co.no

Hytteleverandører - ferdighytte

Interiørbutikker

 

Takk for at du bruker HUSLeverandorer.no,

Startsiden for deg som skal bygge ny bolig. Enkleste vei for å sammenligne ferdighus leverandører på. Hos oss finner du de fleste husleverandører i Norge. Vi tilbyr også bestilling av huskataloger fra flere husleverandører samtidig. Finn lokal håndtverker!