Oversikt over husleverandører i Norge.
Finn deres drømmehus i dag!

FINN:
spinner

Karlsen Takservice AS- tlf: 98 09 73 74

Husleverandører

Finn din husleverandør

Velkommen til Hellvik Hus

Bygg med glede – bo med glede

Smaken er forskjellig. Størrelsen på lommeboka også. Det vet vi i Hellvik Hus. Derfor har vi sørget for at vårt utvalg av husmodeller representerer et variert spekter av løsninger og muligheter.

Felles for alle de 30 husene er at de holder den samme, høye kvaliteten – den kvaliteten som gjennom mange tiår har gjort Hellvik Hus til en anerkjent, etterspurt husleverandør.

Vi vet også at det å bygge hus er noe av det mest betydningsfulle man gjør i livet. Derfor lytter vi til kundene våre, gir dem gode råd og sørger for at de får en bolig og et hjem det er godt å bo i.

Husdrømmen du har råd til!

Lyst på eget hus, men skremt av den høye inngangsbilletten? Da skal du vite at Hellvik Hus har en god nyhet til deg – for ikke å si flere. Vi har nemlig utviklet fire prisgunstige, relativt små boliger som skal gjøre at flere får råd til å bygge og bo i eget hus. Arkitekturen spenner fra det helt tradisjonelle til det mer moderne – alt etter smak og behag.

Ekte Hellvik Hus-kvalitet
Kvaliteten på husene er den samme høye som i de andre modellene våre. Det som gjør disse fire rimeligere er først og fremst smarte bygge-tekniske løsninger, størrelsen samt at andre etasje leveres uinnredet. Du velger selv om og når resten skal gjøres ferdig.

Se flere hustyper fra Hellvik Hus - hellvikhus.no

 

 

....ReserveDeler-Online.co.no

Hytteleverandører - ferdighytte

Interiørbutikker

 

Takk for at du bruker HUSLeverandorer.no,

Startsiden for deg som skal bygge ny bolig. Enkleste vei for å sammenligne ferdighus leverandører på. Hos oss finner du de fleste husleverandører i Norge. Vi tilbyr også bestilling av huskataloger fra flere husleverandører samtidig. Finn lokal håndtverker!