Oversikt over husleverandører i Norge.
Finn deres drømmehus i dag!

FINN:
spinner

Karlsen Takservice AS- tlf: 98 09 73 74

Husleverandører

Finn din husleverandør

Velkommen til Hiba Hus

Mer enn 40 års ekspertise oppfyller mange boligdrømmer

Gjennom mer enn 40 år er det bygget HIBA HUS for generasjoner. Lang erfaring og krevende klima har gjort oss flinke til å lage gode og funksjonelle hjem. Det er gjerne et av våre hus som tiltaler deg særlig mye? Da er ikke veien til drømmehuset lang.

Vi legger til rette for at du skal trives med byggeprosessen. Det innebærer trygge løsninger som er utviklet gjennom generasjoner.

Sikkerheten ligger i hvordan vi følger deg i prosessen. Vi er med deg helt fra du står på den ubygde tomten, til du tråkker over dørterskelen i ditt eget hjem. Alt er tilrettelagt for at du skal være trygg underveis. I samtalene med fagfolk og gjennom avtalene som gjøres.

Du skal vite at det formelle er i orden, at gangen i alle papirer og avtaler som betyr noe, er bunnsikker. Vi har forhandlere over store deler av landet, huskonsulenter og byggmestre med nødvendig lokalkunnskap. Allerede på tomtebefaringen skal du ha nytte av vår ekspertise. I samarbeid med arkitekt eller huskonsulent gjøres viktige tilpasninger i forhold til tomten.

Gode byggverk er vakre og varige. De tilfører noe positivt til sitt nærområde gjennom god byggeskikk. Å tilpasse med hensyn til omgivelsene, er noe vi kan gjøre sammen. Bla i vår flotte huskatalog og se hvordan ulike stilarter gir huset forskjellige uttrykk.

God fornøyelse med tankene om ditt nye hjem. Vi er med deg fra begynnelsen av.

RAV «Klassisk» er et stort og meget attraktivt hus som har spennende og elegante linjer med rene, åpne vindusflater. Huset er nokså plasskrevende og passer best for flat tomt, gjerne litt opp på en høyde da bygget faller godt inn i naturen med sin utstrakte form og valmede nedtrukne takflate. Yttervegger i gjennomført kombinasjon av tre og mur (forblending).

Her finner du alt på ett plan, med atkomst til de fleste rom fra hallen midt i huset. Spennende lysrik vinkelstue med 45 graders panorama glasshjørne og skråtak
opp til loftsgalleri/hems. Stort kjøkken på nesten 30 m2 med spiseplass og delvis skråtak. Tre gode soverom nær badet. Gjeste-wc, vaskerom og garderobe like ved inngangspartiet. Egen garasjefløy sammen med to boder, tilknyttet resten av huset med åpen svalgang.

RAV er noe for seg selv, det skiller seg fra andre hus på en elegant måte som fint lar
seg integrere blant mer ordinære bygg

Se flere hustyper fra Hiba Hus - hibahus.no

 

 

....ReserveDeler-Online.co.no

Hytteleverandører - ferdighytte

Interiørbutikker

 

Takk for at du bruker HUSLeverandorer.no,

Startsiden for deg som skal bygge ny bolig. Enkleste vei for å sammenligne ferdighus leverandører på. Hos oss finner du de fleste husleverandører i Norge. Vi tilbyr også bestilling av huskataloger fra flere husleverandører samtidig. Finn lokal håndtverker!