Oversikt over husleverandører i Norge.
Finn deres drømmehus i dag!

FINN:
spinner

Karlsen Takservice AS- tlf: 98 09 73 74

Husleverandører

Finn din husleverandør

Velkommen til Horten Hus

Horten Hus – tradisjon og ditt gode liv!

Drømmen er det gode liv, med tid til familie og venner i et godt hus.....på et sted du trives! Et hus fylt at varme, omtanke, glede & gode dufter fra kjøkkenet gir oss verdier og et solid fundament for veien videre i livet. Gode opplevelser skaper tradisjon – noe vi vil oppleve igjen og igjen. Det er litt slik med våre boliger også – 40 år med god byggetradisjon forteller om at våre boliger foretrekkes fremfor mange andre!

Velger du bolig fra Horten Hus kan vi garantere de beste ”rammer” rundt ditt gode liv. Du må nok selv fylle huset med tid, glede & varme, – men gjennom et kippe med oppskrifter gir vi også et bidrag til den gode kjøkken-duften!

Snart 40 års erfaring

Horten Hus as ble startet for snart 40 år siden av Gunnar Horten, som fortsatt er hovedaksjonær.
Vi har et salgs- og servicenett som dekker de sentrale deler av Norge. Hovedkontoret ligger på Fåvang, der også elementproduksjonen foregår.

Se flere hustyper fra Horten Hus - hortenhus.no

 

 

....ReserveDeler-Online.co.no

Hytteleverandører - ferdighytte

Interiørbutikker

 

Takk for at du bruker HUSLeverandorer.no,

Startsiden for deg som skal bygge ny bolig. Enkleste vei for å sammenligne ferdighus leverandører på. Hos oss finner du de fleste husleverandører i Norge. Vi tilbyr også bestilling av huskataloger fra flere husleverandører samtidig. Finn lokal håndtverker!