Oversikt over husleverandører i Norge.
Finn deres drømmehus i dag!

FINN:
spinner

Karlsen Takservice AS- tlf: 98 09 73 74

Husleverandører

Finn din husleverandør

Velkommen til KleppHus

Fra tanke til realitet

Arkitektur er å realisere tanker, ønsker og drømmer. Gjennom 30 år har lokal byggeskikk og stedsforståelse vært sentrale begrep hos KleppHus. Vi prosjekterer, selger og bygger boliger med basis i tre, men også kombinert med andre materialer som glass, stål og mur.

Vi har et mål om at det vi gjør, skal bli oppfattet som banebrytende og trendsettende. Og vi registrerer med glede at gjennom våre arkitektoniske løsninger de senere årene, har vi fått akkurat den profilen i markedet.

Kunder som kommer til oss, sier ofte at de ønsker seg en spennende bolig som skiller seg ut fra det ”alminnelige” skråtak-huset. De har gjerne latt seg inspirere av funksjonalismen og liker elementene derfra. Det betyr minimalistiske boliger med rene linjer, store vinduer og mye lys og luft. Dette har nok karakterisert arkitekturen til KleppHus i den senere tid.

Det er også viktig at det arkitektoniske ikke må stoppe med boligens eksteriør, men at det også gjennomsyrer våre romløsninger.

Når boligen står ferdig, er arkitekturen blitt til ute- og innerom som gir deg den optimale opplevelsen av å ha et hjem.

Visjon & Misjon

VISJON – vår ledestjerne:
Trendzetteren - fra tanke til realitet

MISJON – hva skal vi gjøre for hvem og hvordan:
Klepphus er den arkitektoniske Trendzetteren, som skal være best på å realisere boligdrømmen gjennom nye og tidsmessige løsninger.

Kunden skal forvente noe mer av oss, som gjenspeiler vår evne til nytenking, særpreg og gode boligløsninger.

Se flere hustyper fra KleppHus - klepphus.no

 

 

....ReserveDeler-Online.co.no

Hytteleverandører - ferdighytte

Interiørbutikker

 

Takk for at du bruker HUSLeverandorer.no,

Startsiden for deg som skal bygge ny bolig. Enkleste vei for å sammenligne ferdighus leverandører på. Hos oss finner du de fleste husleverandører i Norge. Vi tilbyr også bestilling av huskataloger fra flere husleverandører samtidig. Finn lokal håndtverker!