Oversikt over husleverandører i Norge.
Finn deres drømmehus i dag!

FINN:
spinner

Karlsen Takservice AS- tlf: 98 09 73 74

Husleverandører

Finn din husleverandør

Velkommen til Komforthus!
- hus slik du ønsker det!

Komforthus AS er et norskeiet selskap som leverer elementer av høy kvalitet.
Vi eier vår egen fabrikk i Estland. 2 timer sør for Tallinn.
Her produseres alle våre elementer med alle komponenter godkjent i henhold til NS og/eller CE merket. Vi produserer alt i henhold til TEK10
Vi benytter egne tømrere og innleide monteringslag til oppsett av boligen. Disse har lang erfaring og er spesialister på våre byggesett. Dette sikrer kvalitet i gjennomføringen. Vi har gode rutiner på kvalitetskontroll og denne blir utført av våre egne byggeledere.

KORT BYGGETID!

Våre hus blir produsert i store elementer som leveres med ferdigmalt bordkledning og ferdig isolerte vegger. Elementene heises på plass på byggetomten. Slik sikres en raskere tetting av bygget og risikoen for fuktskader reduseres. Resultatet er hus med kort byggetid og høy byggteknisk kvalitet. Dette gir oss en effektiv produksjon og høy leveringsdyktighet.
Vi ønsker at du som kunde skal ha en god opplevelse med å handle hus fra Komforthus. Du skal få den servicen du forventer og pluss litt til!
Vi i Komforthus AS er her for å oppfylle dine ønsker!
Kontakt oss i dag!
post@komforthus.no

For mer informasjon om Komforthus- www.komforthus.no

 

 

....ReserveDeler-Online.co.no

Hytteleverandører - ferdighytte

Interiørbutikker

 

Takk for at du bruker HUSLeverandorer.no,

Startsiden for deg som skal bygge ny bolig. Enkleste vei for å sammenligne ferdighus leverandører på. Hos oss finner du de fleste husleverandører i Norge. Vi tilbyr også bestilling av huskataloger fra flere husleverandører samtidig. Finn lokal håndtverker!