Oversikt over husleverandører i Norge.
Finn deres drømmehus i dag!

FINN:
spinner

Karlsen Takservice AS- tlf: 98 09 73 74

Husleverandører

Finn din husleverandør

Velkommen til LillesandHus

Frihet til å følge hjertet

LillesandHus har spesialisert seg på hus for deg som ønsker en bolig med sjel. Våre hus er ikke tegnet for å innfri en generell smak. Vi bygger Sørlandshus! Vi våger å betegne våre byggherrer som bevisste individualister med høye krav til kvalitet, miljø og funksjonalitet som spennende fellesnevner. I tillegg bærer de gjerne på ”drømmen om det Sørlandske”. Så hvordan ser ”det Sørlandske” ut? Som et utgangspunkt har vi utarbeidet 30 forskjellige grunnmodeller. Disse utvikles gjerne ytterligere for å tilfredsstille familiens ønsker og behov, samtidig som man bevarer ”stilen”. Valg av hustype avhenger av flere sentrale aspekter; hvordan ser tomten ut, ønskes hus med eller uten leilighet, finansieringsmåte og ev. andre særskilte krav til boligen. Det kan være lurt å tenke igjennom dette før man forelsker seg i en bestemt hustype. Vi hjelper deg gjerne i denne prosessen.

Hvilke standard liker du?

Alle LillesandHus kan fås i to prisvarianter: Standard stil eller Gammel stil. Velger du Gammel stil, får du som navnet antyder, et hus som går enda et skritt lenger i detaljer hentet fra gammel byggeskikk: spesielle takstein, nostalgiske lister innvendig og rundt vinduer utvendig, bunnstokk og pipehatter som de brukte den gang da. Inkludert i begge stilartene er også sidehengslede vinduer (selvfølgelig med barnesikring) og skjult varmegjenvinner og støvsugeranlegg. Felles for alle LillesandHus’ modeller er at de bygger på tradisjon og kvalitet.

Se flere hustyper med LillesandHus - lillesandhus.no

 

 

....ReserveDeler-Online.co.no

Hytteleverandører - ferdighytte

Interiørbutikker

 

Takk for at du bruker HUSLeverandorer.no,

Startsiden for deg som skal bygge ny bolig. Enkleste vei for å sammenligne ferdighus leverandører på. Hos oss finner du de fleste husleverandører i Norge. Vi tilbyr også bestilling av huskataloger fra flere husleverandører samtidig. Finn lokal håndtverker!