Oversikt over husleverandører i Norge.
Finn deres drømmehus i dag!

FINN:
spinner

Karlsen Takservice AS- tlf: 98 09 73 74

Husleverandører

Finn din husleverandør

Velkommen til Minibo

Minibo - småhus med hjerterom og husrom

Minibo er et nytt konsept i det norske boligmarkedet. Innenfor små ytre rammer finner du funksjonelle boliger med moderne utforming.
Her finner du alle basisrom i hovedetasjen med stue, kjøkken, foreldresoverom og bad, og i tillegg flere soverom og bad i den andre etasjen.
Noen modeller er designet for i første omgang å kunne innredes og flytte inn i 1. etasje, mens du tar i bruk 2. etasje når behov og økonomi tilsier det.

Bygge Minibo som selvbygger?

Minibo Norge AS har utarbeidet et konsept hvor du på en enkel og godt tilrettelagt måte kan kjøpe komplette tegningssett for å bygge Minibo.

Med tegningssettet følger arbeidstegninger, fundamenteringstegninger, dør- og vindusskjemaer, fasader-, snitt- og plantegninger, søknadsskjemaer, bygningsbeskrivelse osv. I det hele tatt alt du trenger for å innhente priser, byggemelde, og komme i gang.

Se flere hustyper med Minibo - Minibo.no

 

 

....ReserveDeler-Online.co.no

Hytteleverandører - ferdighytte

Interiørbutikker

 

Takk for at du bruker HUSLeverandorer.no,

Startsiden for deg som skal bygge ny bolig. Enkleste vei for å sammenligne ferdighus leverandører på. Hos oss finner du de fleste husleverandører i Norge. Vi tilbyr også bestilling av huskataloger fra flere husleverandører samtidig. Finn lokal håndtverker!