Oversikt over husleverandører i Norge.
Finn deres drømmehus i dag!

FINN:
spinner

Karlsen Takservice AS- tlf: 98 09 73 74

Husleverandører

Finn din husleverandør

Velkommen til Murgaardhus

Velkommen til Norges mest fleksible leverandør av murhus og trehus...

Du har nå kommet til Murgaardhus sin internett portal. Murgaardhus AS er hovedkontor for Murgaardhus kjeden med et landsomfattende forhandlernett.

Vi har også et eget arkitektkontor med kompetanse fra et mangfold av prosjekter. Dette gjør mulighetene for at vår kompetanse kan bidra til å realisere dine husdrømmer, fra skisse til ferdig produkt.

Murgaardhus er Norges mest komplette ferdighussystem innen murhus og trehus, eller en kombinasjon av disse. Vi leverer komplette husløsninger gjennom vårt forhandlernett av juridisk selvstendige enheter.

Våre hus er gjennomarbeidet, og har spesielle konkurransefortrinn når det gjelder kvalitet og design.

Vi leverer med andre ord det huset DU som kunde ønsker deg. Alt fra kataloghus til dine egne tegninger og skisser. Vi forvalter dine drømmer til ditt drømmehus....

Velkommen til en hyggelig husprat...

Selskapet

Murgaardhus AS er eier og kjedekontor for Murgaardhus kjeden. Murgaardhus er Norges største ferdighus kjede for murhus og trehus.

Murgaardhus AS har ambisjoner om å være en ledende boligaktør i Norge, med fokus på på de til enhver tid gjeldende regler for tekniske forskrifter, fleksible og tidsriktige løsninger. Vi utvikler oss hele tiden og søker å være i forkant av utviklingen innen husproduksjon og prosjektering.

Selskapet har sitt kontor i jugendbyen Ålesund. Ide og utspring til murhus-konseptet stammer i fra alle de vakre murhusene som er å finne i Ålesund.

Se flere hustyper med Murgaardhus - Murgaardhus.no

 

 

....ReserveDeler-Online.co.no

Hytteleverandører - ferdighytte

Interiørbutikker

 

Takk for at du bruker HUSLeverandorer.no,

Startsiden for deg som skal bygge ny bolig. Enkleste vei for å sammenligne ferdighus leverandører på. Hos oss finner du de fleste husleverandører i Norge. Vi tilbyr også bestilling av huskataloger fra flere husleverandører samtidig. Finn lokal håndtverker!