Oversikt over husleverandører i Norge.
Finn deres drømmehus i dag!

FINN:
spinner

Karlsen Takservice AS- tlf: 98 09 73 74

Husleverandører

Finn din husleverandør

Velkommen til Nor-bygg

Hus og leiligheter for salg og utleie

Nor-Bygg AS har siden starten i 1995 bygget mer enn 900 nye boliger fordelt på flere boligfelt i Tromsø. De nærmeste årene vil vi stå for mer enn 20 % av utbyggingen av nye boliger i Tromsø.

Med mer enn 30 års erfaring, og gjennom samarbeid med utvalgte, velrenommerte arkitekter, konsulenter og entreprenørbedrifter, bidrar vi aktivt til vellykket utbygging av hvert enkelt av våre boligfelt. Vi er også opptatt av å bruke lokale leverandører i så stor grad som mulig.

Vår hovedintensjon er å ivareta kjøpers interesse i byggeprosjektets ulike faser, fra tomteerverv til innflyttingsklar bolig. Målsettingen er å utføre en seriøs og godt planlagt boligfeltutbygging, til beste for fremtidige beboere.

Nor-Bygg AS gir deg trygghet gjennom profesjonell tilrettelegging og oppfølging av kontraktsfestede kvalitets-, fremdrifts- og kostnadsrammer.

Boliger levert av Nor-Bygg AS er gjennomtenkt i alle detaljer og gir således kunden mer tid til å leve livet.

Se flere hustyper med Nor-bygg - Nor-bygg.no

 

 

....ReserveDeler-Online.co.no

Hytteleverandører - ferdighytte

Interiørbutikker

 

Takk for at du bruker HUSLeverandorer.no,

Startsiden for deg som skal bygge ny bolig. Enkleste vei for å sammenligne ferdighus leverandører på. Hos oss finner du de fleste husleverandører i Norge. Vi tilbyr også bestilling av huskataloger fra flere husleverandører samtidig. Finn lokal håndtverker!