Oversikt over husleverandører i Norge.
Finn deres drømmehus i dag!

FINN:
spinner

Karlsen Takservice AS- tlf: 98 09 73 74

Husleverandører

Finn din husleverandør

Velkommen til OverhallaHus

OverhallaHus

Overhallahus har hustyper og løsninger for folk i alle faser av livet. Her er det "hus for to" , likeså vel som for de mer tallrike familier. Noen hus egner seg for de rolige. Andre har rom for de sosialt aktive og tiltaksorienterte. Uansett bistår vi slik at egne ideer og ønsker får plass i husprosjektet.
I OverhallaHus er det muligheter for å bo godt uansett prioriteringer og økonomiske rammer.

Hus på et plan.

Overhallahus er en tradisjonell husprodusent som har vært i markedet i mange år. Våre kataloghus har velprøvde løsninger som har stått sin prøve mange ganger.

Imidlertid er det viktig å utvikle seg i forhold til trender og ønsker i markedet. Våre modeller på ett plan er svært enkle å bygge og leveres som elementer og takstoler. I løpet av første dag er huset tett med undertak og en kan sikre at videre bygging skjer tørt og kontrollert.

Se flere hustyper fra OverhallaHus - OverhallaHus.no

 

 

....ReserveDeler-Online.co.no

Hytteleverandører - ferdighytte

Interiørbutikker

 

Takk for at du bruker HUSLeverandorer.no,

Startsiden for deg som skal bygge ny bolig. Enkleste vei for å sammenligne ferdighus leverandører på. Hos oss finner du de fleste husleverandører i Norge. Vi tilbyr også bestilling av huskataloger fra flere husleverandører samtidig. Finn lokal håndtverker!