Oversikt over husleverandører i Norge.
Finn deres drømmehus i dag!

FINN:
spinner

Karlsen Takservice AS- tlf: 98 09 73 74

Husleverandører

Finn din husleverandør

Velkommen til PK HUS

Kongsbergs ledende entreprenør og leverandør av boliger

Hos PK Hus kan du velge hus fra Byggmann katalogen eller en av våre arkitekter kan tegne huset ditt. Alle våre hus blir tilpasset tomtens beliggenhet, dine ønsker og dine behov. Det enkelte hus vil en kvalifisert formann få ansvaret for. Dette, kombinert med dyktige håndverkere og erfarne underleverandører, gjør at vi kan tilby solide hus til en fornuftig pris.

PK Hus er en totalleverandør av boliger og kan tilby alle tjenster i prosessen frem til boligen er innflyttingsklar.

HVORFOR VELGE PK HUS ?

Har du planer om å bygge bolig har du sikkert mange spørsmål, krav, behov og drømmer du ønsker å realisere. Å finne fram i dagens utvalg, muligheter og ikke minst krav krever mye tid og arbeid, og ikke minst kunnskap og engasjement.

Det å bygge sin egen bolig er en av livets største invisteringer. Vi i PK Hus har lang erfaring og kompetanse med prosjektering og bygging av boliger til private. Vi veileder deg gjennom hele byggeprosessen i alt fra valg av bolig, byggesøknader, koordinering av underentreprenører og ikke minst selve oppføringen av boligen. Prosessen krever tid og mange beslutninger skal tas. Vi hjelper deg til å ta valgene du skal være fornøyd med i mange år framover.

PK Hus kan tilby tomter og boliger i alle prisklasser, til alle behov og livssituasjoner. Vi bygger din første enebolig og vi bygger "bolig for livet". Våre boliger har alltid høy grad av individuelle tilpasninger.

Med høyt fokus på forskrifter og kvalitet, erfarne tømrere, faste samarbeidspartnere og ikke minst solide røtter og kjennskap i nærmiljøet, ønsker vi å bygge ditt drømmehus!

Se flere hustyper fra PK HUS- pk-hus.no

 

 

....ReserveDeler-Online.co.no

Hytteleverandører - ferdighytte

Interiørbutikker

 

Takk for at du bruker HUSLeverandorer.no,

Startsiden for deg som skal bygge ny bolig. Enkleste vei for å sammenligne ferdighus leverandører på. Hos oss finner du de fleste husleverandører i Norge. Vi tilbyr også bestilling av huskataloger fra flere husleverandører samtidig. Finn lokal håndtverker!