Oversikt over husleverandører i Norge.
Finn deres drømmehus i dag!

FINN:
spinner

Karlsen Takservice AS- tlf: 98 09 73 74

Husleverandører

Finn din husleverandør

Velkommen til Stokk & Stein AS

Kompetanse

Vi legger stor vekt på kompetansen til de ansatte. Her i Nord-Gudbrandsdalen har vi hatt det eneste studietilbudet i landet innen lafting (i Lom) og restaurering og rehabilitering (på Dovre). To av de som starta Stokk & Stein bygde opp skoletilbodet i Lom og var lærere der til Refom-94 stoppa kurset. De aller fleste i produksjonen har sin utdanning på laftelinja/tømrarlinja ved Lom Vidaregåande skule.

i mener derfor vi kan skilte med en unik kompetanse: 9 av dei tilsatte har fagbrev tømrer, en av de har mesterbrev, en har også svennebrev snekkerfag og en er i tillegg bygningsingeniør. Vi har også en svært erfaren treskjærer. På oppdrag frå Riksantikvaren og Fortidsminneforeningen har Stokk & Stein hatt flere større oppdrag med freda hus og kirker. Flere av de ansatte har forskjellige kurs, innen blandt annet våtrom, restaurering og rehabilitering. Stokk & Stein har senest vinteren 2010/2011 kjørt kurs innen rerstaurering for både egne ansatte og eksterne.

Laftehus

All lafting utført av oss er håndlaft, og kvalitet er satt i høysetet. Vi dømmer ikke oppdragene etter størrelse, men tar alle interessante oppdrag. Ei lita bu kan gi like store utfordringer som ei hytte eller hus, ei bru, et hotell eller kirke.

I Stokk & Stein prioriterer vi kvalitet og særpreg. Ingen utfordring for liten, ingen for stor, og ingen for vanskelig. Hyttene som er presentert her er skisser som kan tilpasses dine ønsker om størrelse og inndeling. Vi har ennå ikke levert 2 like hytter – vi liker å si at vi “syr etter kundens ønske”. Det finnes like mange måter å utforme et laftet hus eller hytte på som det fins kunder. Derfor tar vi alltid utgangspunkt i dine ideer og ønsker som arkitekten kan tegne og utvikle til komplette løsninger.

Se mer info fra Stokk & Stein- Stokkstein.no

 

 

....ReserveDeler-Online.co.no

Hytteleverandører - ferdighytte

Interiørbutikker

 

Takk for at du bruker HUSLeverandorer.no,

Startsiden for deg som skal bygge ny bolig. Enkleste vei for å sammenligne ferdighus leverandører på. Hos oss finner du de fleste husleverandører i Norge. Vi tilbyr også bestilling av huskataloger fra flere husleverandører samtidig. Finn lokal håndtverker!