Oversikt over husleverandører i Norge.
Finn deres drømmehus i dag!

FINN:
spinner

Karlsen Takservice AS- tlf: 98 09 73 74

Husleverandører

Finn din husleverandør

Velkommen til SYSTEMHUS

Systemhus bygger Friske Hjem

Vi har bygd boliger med et sunt og godt inneklima i over 40 år!

Er du klar over at nordmenn oppholder seg innendørs nesten 90 prosent av tiden? Og en god del av dette er i eget hjem. Da skjønner man fort at kvaliteten på luften vi puster inn er viktig. Et dårlig inneklima i din bolig kan faktisk gjøre deg syk!

Systemhus har samarbeidet med Norges Astma- og Allergiforbund og Teknologisk Institutt gjennom flere år. Sammen har vi utviklet vårt Friske Hjem konsept. Dette er din trygghet for at Systemhus ønsker å levere et godt inneklima i ditt hjem! Kontakt oss for å få vite mer om våre boligløsninger.

Fløya 2000

Det praktiske og generøse huset

Fløya 2000 er et innholdsrikt hus med stort, lyst kjøkken og romslig vinkelstue. Dette er huset for familier som trenger rikelig med boltre-plass. Fløya 2000 har 4 soverom, alternativt kan det ene soverommet på loftet brukes til for eksempel tv-stue.
I underetasjen er det en lys og praktisk hybelleilighet med egen inngang.

Tilrettelagt for livsløpstandard.

Se flere hustyper fra SYSTEMHUS- SYSTEMHUS.no

 

 

....ReserveDeler-Online.co.no

Hytteleverandører - ferdighytte

Interiørbutikker

 

Takk for at du bruker HUSLeverandorer.no,

Startsiden for deg som skal bygge ny bolig. Enkleste vei for å sammenligne ferdighus leverandører på. Hos oss finner du de fleste husleverandører i Norge. Vi tilbyr også bestilling av huskataloger fra flere husleverandører samtidig. Finn lokal håndtverker!