Oversikt over husleverandører i Norge.
Finn deres drømmehus i dag!

FINN:
spinner

Karlsen Takservice AS- tlf: 98 09 73 74

Husleverandører

Finn din husleverandør

Velkommen til Trivselhus

Svenske ferdighus når du vil bygge et unikt hus

Trivselhus er en svensk husprodusent som tilbyr svenske ferdighus for dig som
ska bygge hus eller bolig. Et hus fra husleverandøren Trivselhus betyr kvalitet, spennende design og høy standardutrustning. I våre kataloger finner du mange hustyper fra funkis til mer klassiske Trivselhus. Vi produserer personlige komplette boliger med høy fleksibilitet. Sammen med vår husdesigner gis det anledning til å tegne et helt unikt hus, bygge hus tilpasset familiens størrelse og tomtens beskaffenhet. Det finnes bare ett Trivselhus - Ditt!

Vær velkommen til Trivselhus i Sandvika!

En bra start er at du ringer! Ta kontakt med oss for avtale om en uforpliktende samtale. Vi gir deg tips og råd og hjelper til med alle typer spørsmål og funderinger rundt tomter, planløsninger, beste plassering/tilpasset husmodell, priser på våre hustyper, øvrige kostnader rundt tilvalg etc.

Fra ide til ferdig hus
I våre huskataloger finner du sikkert mange fine skisser, alt fra tradisjonelle til moderne funksjonalistiske. Har du dessuten forslag og ideer selv, hjelper gjerne både vi på kontoret og våre arkitekter i Sverige til med å realisere en perfekt løsning etter dine behov. Trivselhus tilbyr fri arkitekthjelp og vi fremstiller personlige boliger med høy fleksibilitet.

Hus med høy kvalitet og arkitektur
Et hus fra Trivselhus betyr kvalitet, design og en høy standard utrustning. Hver detalj utformes med stor omsorg.

Form og funksjon sammen med stor fleksibilitet gjør at vi kan skape personlige hus med vakre kontruksjonsdetaljer og lang levetid.

Se flere hustyper fra Trivselhus - Trivselhus.no

 

 

....ReserveDeler-Online.co.no

Hytteleverandører - ferdighytte

Interiørbutikker

 

Takk for at du bruker HUSLeverandorer.no,

Startsiden for deg som skal bygge ny bolig. Enkleste vei for å sammenligne ferdighus leverandører på. Hos oss finner du de fleste husleverandører i Norge. Vi tilbyr også bestilling av huskataloger fra flere husleverandører samtidig. Finn lokal håndtverker!