Oversikt over husleverandører i Norge.
Finn deres drømmehus i dag!

FINN:
spinner

Karlsen Takservice AS- tlf: 98 09 73 74

Husleverandører

Finn din husleverandør

Velkommen til Tyrolerhus

Bygg hus med husleverandør Tyrolerhus AS og du får et hus med verdier som tåler at tidene skifter.

Det tradisjonelle TYROLERHUSET er hentet med inspirasjon fra mellomeuropeisk arkitektur og ønske om å skape noe nytt på det norske boligmarkedet. Det første Tyrolerhuset ble tegnet og bygget i 1974, for godt over 35 år siden.
Tyrolerhus som husleverandør og Tyrolerhus vakte stor interesse da det ble lansert, og har gjennom årene frem til i dag befestet sin stilling som et riktig alternativ for bevisste huskjøpere som setter høye krav til kvalitet og egenart og til en seriøs husleverandør.

Byggesettsleveranse:

Tyrolerhus og Kvadratrium leveres som byggesett over hele Norge.
Vi har bevisst valgt ikke å gå inn som tomtekjøpere og utbyggere av store prosjekter. Vi selger færre hus av den grunn, men vet at våre kunder setter pris på at deres hus ikke blir et i rekken av mange helt like. Velger du Tyrolerhus eller Kvadratrium er du sikret et hjem som er utformet spesielt for deg og din tomt.

Vi tar ansvaret for prosjektering og søknader. I vår materialleveranse har vi lagt vekt på solide konstruksjoner, materialer og innredninger av høy kvalitet.
Våre byggesettbeskrivelser gir deg ytterligere detaljer.

Kunder i Nord Norge og på Vestlandet kan bekrefte at selv om det er stor avstand mellom byggeplassen og husleverandøren i Sandefjord, er det ingenting å utsette på kontakt og oppfølging under planlegging og bygging.
Tyrolerhus AS har som nevnt bygget i et stort antall boliger over hele Norge. Alle som har et Tyrolerhus eller et Kvadratrium vet at de har investert i varige verdier. Tyrolerhus AS som husleverandør har befestet sin stilling som et riktig alternativ for deg som bevisst huskjøper og som setter høye krav til kvalitet og egenart og til en seriøs husleverandør.

Med over 30 års erfaring er våre rutiner og kontrollsystemer gjennomprøvde, finjustere og vi tør i all beskjedenhet si at som husleverandør av Tyrolerhus og Kvadratrium er vi svært gode!

Se flere hustyper fra Tyrolerhus - Tyrolerhus.no

 

 

....ReserveDeler-Online.co.no

Hytteleverandører - ferdighytte

Interiørbutikker

 

Takk for at du bruker HUSLeverandorer.no,

Startsiden for deg som skal bygge ny bolig. Enkleste vei for å sammenligne ferdighus leverandører på. Hos oss finner du de fleste husleverandører i Norge. Vi tilbyr også bestilling av huskataloger fra flere husleverandører samtidig. Finn lokal håndtverker!